BMW 3-Serie: Auto trekt niet

Bouwjaar: 1999

Ik heb een BMW 320d uit 1999 waar de brandstofpomp van is vervangen. Auto trekt echter totaal niet. Op sommige momenten echter ook wel. Kan dit de LMM zijn of is de pomp nog niet goed. Of moet de LMM gereset of geupdate worden na vervanging van brandstofpomp? Wie kan me helpen?

Christian1701

Geplaatst door Christian1701 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

alex220 (0), 19 jaar geleden

Is de brandstofpomp bij bmw vervangen?Is de brandstofinspuitdruk goed ingesteld?Laat je DDE uitlezen bij bmw en ik denk dat je snel de oorzaak hebt.

Christian1701 (0), 19 jaar geleden

Alvast bedankt voor je reaktie. Moet ik deze bij BMW laten uitlezen of kan dit ook bij een universele garage die uitleesapparatuur heeft?

alex220 (0), 19 jaar geleden

Op je brandstofinspuitpomp zit een typeplaatje hier is de instelwaarde van de druk ingeslagen (bv 0,86 ) komt dit overeen met je vorige ? Met een distester van BMW kan een specifieke luchtmassasysteemtest afgewerkt worden.Er van uitgaande dat de brandstofpomp ok is zal de lmm getest moeten worden cq uitgelezen als ik me niet vergis zijn ze bij problemen door een ander type vervangen bij bmw.Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.