BMW 5-Serie: 5 serie E39 aanjager uitgevallen,geen enkele st. wel kachel!

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 520i

Helaas heb ik geen aanjager (blower) meer, ik hen mijn vraag reeds anders geformuleerd gesteld maar misschien dat iemand toch een redelijk specifiek antwoord voor mij heeft.
-
Ik heb geen EXE uitv.! gebruik de auto zelden en kwam er meer of minder dan ook bij puur toeval achter dat de aanjager niet funct., verder doen alle functies het wel op het dashboard, de kachel funct. ook gewoon, zekeringen zijn allen in tact.
-
Mocht het bij dit type auto noodzakelijk zijn het grootste gedeelte van het dashboard te verwijderen dan heb ik pech gehad, dat doe ik dus mooi niet, dan maar een redelijk luxe auto rijden en heel primitief een raam of het dak open, is er een ietwat simpelere reden wellicht voor dan hoor ik het meer dan graag.
-
Hartelijk dank zoals gewoonlijk!!

djc

Geplaatst door djc (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bmw523 (0), 16 jaar geleden

heb de mijne vandaag juist gemaakt en was de kachel weerstand dat stuk was.Die zit onderaan bij de passagiers kant.Als je de midden console volg naar achter dan zie je dat daar ook een stuk tapijt op vast zit gevezen .Je doat dat vijsje weg en dan volledig tegen de voorkant zie je de kachelweerstand zitten.Kost nieuw bij bmw 79.60 euro.Als je het niet moest vinden stuur me dan een mailtje en ik stuur je wel een foto op van de plaats.
groetjes rudy

leecoupe (0), 16 jaar geleden

volgens mij is een aanjager verplicht voor de keuring. dus tot de keuring kun je met je ramen open rijden. daarna zal hij toch echt gemaakt moeten worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.