BMW 3-Serie: Aanjager

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo mede BMW rijders. Ik heb het volgende probleem, mijn aanjager doet het niet meer Ik heb vandaag de schakelaar van de aanjager eruit gehaald en met mjn spanningszoeker doorgemeten. Er ziiten 5 draden in, als ik hem op contact zet en de schakelaar op 1,2,of 3 zet, dan heb ik spanning op alle draden. Het lampje van mijn spanningszoeker brand dan. Zet ik de schakelaar op stand 0 dus uit, dan heb ik spanning op 1 draad op de groen/bruine. Is nu mijn schakelaar kapot? Of ligt het ergens anders aan? B.V.D Michael.

michael7688

Geplaatst door michael7688 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Micheal

Controleer eerst eens de zekeringen,zijn deze heel,kun je eens meten op de motor van de aanjager zelf..komt ook nog wel eens voor dat de weerstand kapot gaat,maar dan draait hij meestal nog op de hoogste stand.een slecht of ingebrand contact zie je ook nog wel eens.

De schakelaar verdenk ik als laatste,maar die kan natuurlijk ook de boosdoener zijn.

Gr Stefan

michael7688 (0), 14 jaar geleden

Bedankt stefan, ik krijg stroom op alle 5 de draden dan kan de zekering toch niet stuk zijn? Ik heb net een andere schakelaar gehaald, ook niks. Op geen enkele stand. Waar zit eventueel dat weerstand en hoe ziet zoiets eruit. Gr.Michael.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.