BMW 3-Serie: Aansluiting van cd-wisselaar op radio-cassette speler "BMW Busin

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1895cc

Binnenkort wordt mijn BMW 316i E46 voorzien van het navigatiesysteem VDO Dayton MS 5700.
Tegelijkertijd laat ik de voor een BMW cd-wisselaar benodigde komplete inbouwset van BMW aanbrengen, omdat dat in praktisch dezelfde tijd uitgevoerd kan worden.
Kan mij iemand zeggen of ik dan uitsluitend een BMW cd-wisselaar hierop kan aansluiten en plaatsen in het daarvoor door BMW standaard in de kofferbak aangebrachte kastje, of is het dan ook zondermeer mogelijk andere merken
cd-wisselaars hierop aan te sluiten en kwa afmetingen te plaatsen in genoemd vakje ? (samen met de computer van genoemd navigatiesysteem). De reden is, dat ik BMW attributen vaak erg duur vind.
Met dank aan diegene, die mij in dit opzicht opheldering kan verschaffen.
Camillo.

Camillo

Geplaatst door Camillo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Gert-Jan1 (0) PRO, 17 jaar geleden

Op marktplaats worden genoeg BMW wisselaars aangeboden voor rond de 150 euro, bedrading ligt er al, dus inklikken en vastschroeven. Het is niet mogelijk een wisselaar van een ander merk te monteren. Mocht u in Brabant wonen: www.sterkens.nl

Christian1701 (0), 17 jaar geleden

Hallo, het is in principe mogelijk om ieder merk er achter te zetten. Alleen moet je dan verloopkabels hebben en die zijn erg duur. Ik heb zelf een sony 10-cd wisselaar er in geplaatst. Kabel was met plaatsen en al rond de 100 euro. Al met al was ik achteraf liever voor een tweedehands BMW wisselaar gegaan. Maar als antwoord op je vraag, het is dus wel mogelijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.