BMW 318tds break: abs-lampje

Bouwjaar: 1998

Moet bij deze wagen het abs lampje branden bij opzetten contact?Abs uitgelezen geen fouten.

geert3496

Geplaatst door geert3496 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is toch altijd zo dat het lampje ter controle brandt en uitgaat wanneer de motor loopt?[Of na enkele seconden nadat ie zichzelf gecheckt heeft?]

geert3496 (0) PRO, 19 jaar geleden

Klant beweerdt dat het lichtje nog nooit heeft gebrandt.Heeft wel geen instructieboekje van de wagen, ga eens kontroleren bij een andere bmw.

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Bij de Apk keuring is het zelfs verplicht dat het abs-lampje even oplicht bij het aanzetten van het kontakt. 5.2.31 lid 10 van de keuringseisen.

geert3496 (0) PRO, 19 jaar geleden

De wagen is 2hans en komt uit duitsland.Heb wel reeds het lampje van de airbag moeten vervangen, was verwijdert.Had dit gekonstateerd na onderhoud en opvragen foutcodes waarbij foutcode waarschuwingslampje airbag en airbag bestuurder.Vermoedelijk heeft men het stuurwiel gedemonteerd om het instrumentenpaneel te verwijderen en daarna de fout niet kunnen wissen, oplossing,haal het lampje uit het dashbord.Zal bij volgende beurt eens kontroleren of ook dit lampje niet is verwijdert.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.