BMW 3-Serie: achteruitrijlichten werken niet en middenconsole tript

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i

ik heb een bmw 316i E36 uit 1997 als ik mij auto in zijn achteruit zet gaan de lichten niet branden. de lampjes en zekeringen zien er goed uit.

wat te doen?

en een andere vraag mijn midden console tript als ik mijn auto start gaat me kachel blazen en kan ik me climate aan zetten en etc, maar na even gereden te hebben zie ik de temperaturen verdwijnen en kan ik me kachel niet meer verhogen of verlagen of welke knopje dan ook in drukken. of ik zie de temperaturen komen of verdwijnen en kachel gaat aan en dan weer uit.

wat moet ik hier mee doen.

alvast bedankt. gr wesley

wesson1

Geplaatst door wesson1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Wesley,

Probleem 1 is waarschijnlijk een defecte sensor op de bak, trek de stekker eens los en verbind de 2 contacten met elkaar, zet de auto op contact en kijk of de lichten nu wel branden, zo ja, sensor defect, zo nee, wellicht een kabelbreuk gezien de zekering en lampen in orde zijn.

Probleem 2 zal je clima scherm kunnen zijn ?

Gr Stefan

wesson1 (0), 13 jaar geleden

hallo stefan,

en die stekker zit die dan onder de auto bij de bak?

gr wesley

Driver21 (0), 13 jaar geleden

ja idd als het goed is links zijkant... met een 2polig stekker gewoon + en -...stekker loshalen en effe doorverbinden met draadje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.