BMW 3-Serie: Af en toe motor te warm

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: N52

Hoi

Het volgende probleem doet zich voor, op willekeurige momenten word de motor te warm, deze motor heeft een elektrische koelwater pomp en die word dan niet aangestuurt, stoppen we en laten de motor een uurtje afkoelen dan is de storing bv voor dagen of een week weer over, de volgende akties zijn ondernomen, Div. Updates uitgevoerd, en na laatste uitlezing de dynamo vernieuwd, voor de rest eigenlijk geen storings codes gevonden, auto is al een paar keer bij een BMW specialist geweest maar jammer genoeg komen we niet tot de oplossing, maar misschien is er hier iemand die ons op het goede spoor kan zetten.

Groet Gerard

Geplaatst door

gpekaar (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Pomp wordt niet aangestuurd ,dan denk ik dat je richting temperatuur kontact moet gaan kijken.
Je moet bij de dealer geraken als hem het doet en wagen niet stil zetten en onmiddelijk de
parameters uitlezen dan kan je MISSCHIEN iets vaststellen.

RSTUNING 0

13 jaar

Hoi RS

Dat is een beetje een probleem want je moet wel veel geluk hebben als de storing zich voordoet dat je net in de buurt bent van een BMW dealer want motor loopt wel warm dus haast is geboden, maar persoonlijk denk ik ook een beetje de richting uit van bv een temp.voeler, maar er zit nog al wat elektronika tussen dus hoop toch nog op wat tips, in ieder geval bedankt voor het meedenken.

Groet Gerard

gpekaar 0

13 jaar

Hoi RS

Storing is weer terug gekomen, Auto naar BMW specialist gebracht, geen foutcode,s uiteindelijk de tempvoeler en de koelwaterpomp vernieuwd, auto rijd inmiddels weer al een paar weken en storing heeft zich tot nu nog niet aangediend dus we houden moed.
nogmaals bedankt voor je reaktie.

Groet Gerard

gpekaar 0

12 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.