BMW 3-serie Coupé 2014: Afstandbediening verloren IN de auto

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3000

Ik heb een afstandbediening met geïntegreerde autosleutel. De afstandsbediening is losgekomen van de geïntegreerde autosleutel en ligt BINNEN in de wagen, maar ik vind deze niet meer terug. :-(
Ik kan de auto starten en ermee rijden, want de afstandsbediening wordt herkend. Ver- en ontgrendelen van de auto moet dan weer gebeuren met de geïntegreerde autosleutel.
De enige plaats waar de afstandbediening nog zou kunnen liggen is in de ventilatieopening die zich onderaan de zetels vooraan bevindt. Maar hier heb ik niets gevonden (gekeken met zaklamp en geprobeerd met een ijzerdraad), dus waarschijnlijk zit de sleutel dieper in de ventilatiebuis.
Bestaat er een mogelijkheid om toegang te krijgen tot dieper in deze ventilatieopening? Via het interieur of via het motorcompartiment?

FreudeAmFahren

Geplaatst door FreudeAmFahren (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

lange-frans (0), 2 jaar geleden

endoscoop /snake cam er in en kijken of er iets inzit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.