BMW 3-Serie: Aftappen achterlicht

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320D

Waar kan ik een een E46 Touring uit 2000 het beste de achteruitrij lichten aftappen i.v.m. inbouw navigatie.

boccaccio

Geplaatst door boccaccio (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

henniem3 (0), 17 jaar geleden

je kunt dat het beste doen bij de schakelaar op de versnellingsbak.succes

boccaccio (0), 17 jaar geleden

Ok. Maar wordt dat niet lastig met het aanleggen van de kabel naar de nav computer? hoe en waar krijg ik die naar binnen dan?
Wat is het voordeel om hem direct van de bak te trekken i.p.v. de achterlichten?

henniem3 (0), 17 jaar geleden

als je nav. com. in de kofferbak komt kun je ook de bedrading van je achteruitrijlampen nemen voor of nadelen zijn er niet. zet de auto in zijn achteruit contact aan dan gaan je achteruitrijlampen branden ,maak je achterlicht open kijk naar de kleur van de draad .en zet daar je draad bij .

boccaccio (0), 17 jaar geleden

[quote=henniem3]als je nav. com. in de kofferbak komt kun je ook de bedrading van je achteruitrijlampen nemen voor of nadelen zijn er niet. zet de auto in zijn achteruit contact aan dan gaan je achteruitrijlampen branden ,maak je achterlicht open kijk naar de kleur van de draad .en zet daar je draad bij .[/quote]
Ja, precies, dat was ik ook van plan, echter bij een touring zitten de achteruitrij lichten in de klep, de kabelboom gaat dan ergens naar het dak toe en ik kom er maar niet achter waar hij terecht komt in de achterbak.

marcel6952 (0) PRO, 17 jaar geleden

achter je dashboardkastje boven op de zekeringkast zit een verdeelblok met verschillende kleuren, bij de draden blauw/geel kun je het achteruitrij signaal van pakken.

dit is namelijk je achteruitrij signaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.