BMW 3-Serie: Navigatie inbouw vraagjes

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320D

Ik heb vandaag een Carin 522 in mijn E46 Touring ingebouwd. Alles werkt, maar ik heb nog niet de aansluiting voor de pulsesensor gevonden. Volgens verschillende fora's zou dit een zwart/witte draad moeten zijn op de stekker van de radio (positie 10).
Positie 10 is echter leeg en er zijn verder ook geen zwart/witte draaden. Nu las ik toevallig ergens anders dat de pulse ook bij de stekker van de climatecontrol kan zitten (zwart/wit). Kan iemand dit bevestigen?

Tevens vroeg ik mij af waar ik het beste de achteruit 'sensor' op kan aansluiten. Zit deze toevallig ook in de buurt van de radio of is het beter om hem aan een van mijn achterlichten aan te sluiten. Zo ja, iemand enig idee welk draadje dit is?

boccaccio

Geplaatst door boccaccio (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

becky (0), 17 jaar geleden

hopelijk de gevraagde informatie

3er E46 2000- Am Kombiinstrument, weißer 18 Pin Stecker a) wenn Taste BC auf Blinkerhebel - PIN 3 nicht belegt b) wenn keine Taste auf Blinkerhebel - PIN 14 nicht belegt Stecker ist nur einseitig belegt

groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.