BMW 3-Serie: alarm e30 M3

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

hallo,

ik heb hier een oud type m3 die niks meer doet. mijn inziens het alarm. alleen dat doen ze super netjes bij bmw lijkt wel. draden in de originele stekkers en met zwarte stekkertjes extra erbij (waar ook bmw op staat) Omdat dit een hobby auto is van een klant lijkt het mij het verstandigst het alarm te demonteren. maar omdat ik niet wil prullen zou ik wat extra info willen over de inbouw beschrijving. wie weet waar je dat ergens kunt vinden/krijgen? zodat ik het weer netjes origineel kan krijgen.
ook zit er op de sirene een vierkante groene knop. weet iemand waar die voor dient??
het alarm is mijn inziens origineel bmw en heeft geen afstandsbediening. zodra ik de auto afsluit gaat de led ook vrij snel knipperen. als ik hem dan open gaat de led uit, maar heb geen voeding op mijn benz. pomp en ook geen vonk.
ik ga me er online eens wat in verdiepen, maar als er iemad is die deze alarms wel eens heeft ingebouwd hoor ik het graag!!

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

MJ (0) PRO, 12 jaar geleden

Staan er ook aanduidingen op het alarm zelf? Namen, nummmers ed? Plaats die hier even. Dan is het makkelijker om aan het juiste bedradingsschema te komen.

Elbow_Grease (0), 12 jaar geleden

timhoeks2, Mag ik jou op de volgende site attenderen, http://realoem.com/bmw/select.do
Hier staan als het goed is alle zaken omtrent bmw aangegeven inclusief onderdeel nummers en benamingen, schema's
Let op want ik weet uit ervaring dat er een fout zat in de webpagina waardoor je de website niet in kon, nu wel.

http://realoem.com/bmw/select.do

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.