BMW 316I COMPACT E2: alle de 3 sleutels reageren niet meer op het contactslot. Starte

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 164E2, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Beste allen,

Mijn naam is Denny uit Utrecht en ben een trouwe BMW rijder en groet jullie bij deze .

Sinds 1 maand heb ik het probleem dat de in mijn 3 sleutels van een BMW Compact uit 1995 niet meer reageren als ik deze in het contact steek om te starten.
Er is nog 1 plastic sleutel ( denk voor nood ) die wel reageert op het contactslot. En daarmee start ik de auto sinds 1 maand.
Wat kan er aan de hand zijn ?
Graag antwoord als het kan aub?

Met groet,
Denny.

edenmah

Geplaatst door edenmah (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1975) PRO, 6 jaar geleden

Zit er cv op je sleutels , zo ja werkt dat nog wel ?

edenmah (0), 6 jaar geleden

Beste kaleido, op 1 sleutel wel maar die deed het voordat dit probleem zich voordeed al ook niet. Ik kon met alle sleutels eerst wel starten. Deur openen centrale vergrendeling lukt wel alleen.

kaleido 1 (1975) PRO, 6 jaar geleden

Communicatie tussen sleutel en auto zal niet meer goed werken , inleren van de sleutels zou de oplossing kunnen zijn , heb je de accu los gehad of zijn er andere werkzaamheden geweest en is daarna bv. dit probleem ontstaan ?

edenmah (0), 6 jaar geleden

Kaleido, ik heb geen werkzaamheden gehad ,en ook de acuu niet los gehad. Het is eigenlijk begnnen met dat hij soms wel en soms niet strate met die 3 sleutels, ik probeerde toen de ene het niet deed de andere sleutel, en soms startte hij wel. Maar opeens niet meer met die 3 sleutels. Alleen met die kunststof sleutel die ik momenteel gebruik. Inleren van de sleutels . Gebeurd dat bij een bmw dealer ?

kaleido 1 (1975) PRO, 6 jaar geleden

Inderdaad , zou het systeem laten uitlezen en kijken wat daar uit komt .

edenmah (0), 6 jaar geleden

prima, ik ga hem eerst even laten uitlezen. laat het wel weten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.