BMW 3-Serie: Altijd vochtig in de auto

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 E36

Heb al enige tijd last van vocht in mijn E36. Het zit onder de vloerbedekking waar de kabelgoten zitten. Het is niet op een plek nat maar door de hele auto. Bij de kabelgoten is het zelfs zo nat dat de druppels erop liggen.
Moet ik nu op zoek gaan naar een lek (zag de laatste keer op de brug geen gekke dingen...), of is het een verstopte afwatering? Probleem is erg lastig vanwege snel beslaan van de ramen.

Alvast bedankt!

B--E--N

Geplaatst door B--E--N (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

B--E--N (0), 17 jaar geleden

nog niemand een suggestie?

stefan84 (0), 17 jaar geleden

heb je dit alleen met vochtig of koud weer Ben ??

zou best kunnen zijn dat een of meerdere rubbers kapot zijn,waardoor er goed vocht naar binnen komt en dit gebeurt!!is trouwens er vervelend...

het kan natuurlijk ook zijn zoals je zelf al zegt,dat de waterafvoer 'verstopt' zit en zodoende het water naar binnen loopt..

Stefan

B--E--N (0), 17 jaar geleden

Ben net even gaan kijken en het is nog steeds vochtig, maar wel minder dan eerst (warme dagen). Zou het nu eerder als klam willen omschrijven.
Maar met nat weer is het echt een natte zooi onder de vloerbedekking, en er staan nu ook schimmelplekken in.
Al met al is het geen fijne situatie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.