BMW 5-serie 2018: Angel eyes vallen 1 voor 1 uit, nog 1 te gaan

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Diesel, Motorcode: B57D30B, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 235

G31, 5 jaar oud, nooit ongelukken mee gehad.
Sinds 2 maanden zijn 3 lampen kapot gegaan. (zie foto) Geen melding in de auto van defecte verlichting. Volgens mijn garage is de behuizing van van beide !!!! koplampen kapot, het LED licht wordt niet meer doorgegeven. Verlichting modules zijn goed. Oplossing: beide lichtunits vervangen (€2.500 per unit excl. arbeid). (na 5 jaar al?)

Vraag: Zijn er meer mensen met deze ervaring? zo ja, doet BMW nog iets met deze spontane desintegratie? (coulance). Of is er iets anders aan de hand?

RMWR

Geplaatst door RMWR , lid sinds 5 maanden geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

2 Reacties

Ehombie PRO, 5 maanden geleden

Of het een bekend probleem is weet ik nog niet. ik kan e.a. nog wel bedenken wat ik zou doen maar dat mogen/doen dealers niet zo snel....obv wat jij aan info geeft.

of er iets anders aan de hand is....kan ik niet beoordelen. dit moet ik testen.

ja die led is leuk in hedendaagse automobielen...wat jij ondervindt is het nadelige gevolg....

PeterK011, 4 maanden geleden

Er zullen nog veel mensen schrikken die met een "moderne auto" rijden met LED of Bi-xenon koplampen : Die auto's zullen ook nog rondrijden als ze 10-15-20jaar oud zijn maar als je een kapot voorlicht hebt zal het evenveel kosten ofdat de auto waard is. Geef mij maar een auto met een H7 en een W5W lampje....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.