BMW X5 2014: Auto houdt in bij drempel of viaduct

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: N57D30A, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 190

Hallo,

Ik hoop dat iemand mij kan helpen met het volgende. Onlangs heb ik een BMW X5, Type F15, 30d aangeschaft, met 81000km op de teller uit 2014.

op zich rijdt deze prima, maar ik heb zo nu en dan als ik wat harder over een hobbel ga, bijvoorbeeld een stalen overgang van een viaduct, dat de auto opeens even inhoud.

Niet een beetje, maar echt even alsof hij er helemaal mee op wil houden, en na een fractie van een seconde gaat hij weer verder alsof er niks aan de hand is.

Heb de auto al uitgelezen maar er zijn geen storingen geregistreerd.

kjndiesel

Geplaatst door kjndiesel (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Aangezien een auto een object is en om die reden niet bang kan zijn voor hobbels kan het niet anders zijn dan dat er iets los of bijna los zit.Om die reden geeft hij bij het uitlezen ook geen storingen.Dat wordt dus alles nalopen .
Ferry

ofstone (0), 5 jaar geleden

Met wat voor tool heb je hem uitgelezen?
Wellicht zie je niet alle foutcodes.
Als hij echt niets reistreerd zal het een normale functie zijn, die op dat moment onbedoeld actief wordt.

Als je uitleestool parameters kan opnemen, kun je zo wellicht zien welke parameters afwijken en zo gerichter zoeken.

ferdinand (60), 5 jaar geleden

In mijn eerdere beantwoording maakte ik even een grapje.Maar zoals ik al heb opgemerkt,als hij het alleen doet als hij over een hobbel gaat betekent dat ,dat er iets in beweging wordt gezet.Kan kortstondige sluiting zijn ,verbindingen niet stabiel e.d.Ik ben bang,dat uitlezen niet direct antwoord geeft.Dat wordt dus zoeken.
Ferry

primera p11 (0), 5 jaar geleden

Terug naar de garage waar je de auto gekocht hebt.
Of heb je geen garantie?.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.