BMW 3-Serie: auto loopt slecht stationair en bij hogere toeren

Bouwjaar: 1994

kan iemand mij vertellen waaraan het zou kunnen liggen die mn auto zo slecht loopt, heb iets over een dme vol water lopen gehoord , heb al een paar pogingen gedaan om de dme te kunnen vinden maar kan hem niet vinden..... ook hoor ik gerammel bij de versnellingsbak vandaan komen, als ik de koppeling intrap is het weg, wie kan mij hierop antwoorden geven?

MVG bjorn

bheijmans

Geplaatst door bheijmans (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

chaan (0) PRO, 18 jaar geleden

De DME (motorelektronica) zit achter de accu. Eerst accu demonteren. Dan afdekplaatje in het schutbord demonteren en je kunt de DME zien zitten.
Overigens kun je hem beter uit laten lezen en aanwezige foutcodes eerste oplossen. Water in de DME komt niet echt vaak voor.

bheijmans (0), 18 jaar geleden

heb je verder nog sugesties van wat het ziu kunnen zijn?, hoe warmer hij wordt overigens hoe minder prestaties hij gaat leveren, de deuren en versnellingspook trillen zowat de auto uit, zo erg is het nu.

hoop dat je een paar antwoorden hebt.
is al uitgelezen maar niets gevonden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.