BMW 3-Serie: auto start niet en gooit niet rond

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1900

hallo dit is nu al de 2e keer in 2 jaar accu gewoon vol rijdend weg gezet de auto wil vanmorgen starten en dan draai ik de sleutel om alle lampjes branden gewoon op het dashboard maar hoor alleen maar snel tikken achter elkaar de startmoter wordt niet rond gegooit.start hem over met andere auto loopt gelijk en nu blijft ie wel gewoon starten. net of de auto dan op een dood punt staat o.i.d.zit sinds vorig jaar een nieuwe orginele accu in krijg ook geen foutmeldingen o.i.d wat zou het kunnen zijn.

pascha 1964

Geplaatst door pascha 1964 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (2055) PRO, 12 jaar geleden

Je hebt de kans dat de bendix beschadigd is en in het ergste geval je starterkrans .
Motor stopt op steeds dezelfde 2 plaatsen.
Startmotor controleren , startspanning meten als de storing zich voordoet.

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Als dat zo was zou hij met overstarten ook niet goed starten, klinkt als een lege accu, accu en laadstroom laten meten, als dat in orde is kan het een lekstroom zijn die is alleen niet altijd even makkelijk op te sporen als het probleem zich niet heel vaak openbaart.

gr Martin

Hans4040 (355) PRO, 12 jaar geleden

Controleer of de aansluitingen goed vastzitten, accupolen en op de startmotor.
Ook de massakabel van chassis naar motorblok controleren.

mvg,
Hans.

pascha 1964 (0), 12 jaar geleden

ik heb net de auto meedere malen gestart en hij start als vanouds heb gisteren de accu laten doormeten en de laadstroom en dat was allemaal goed ik denk zelf dat ie op een dood punt o.i.d heeft gestaan omdat ik dit vorig jaar ook heb gehad en toen duwde ik hem door de versnelling en daarna heb ik nooit geen startproblemen meer gehad tot gisteren was hetzelfde als vorig jaar.hoop dat het nu weg is zal m,n starterkrans eens laten nakijken met de volgende oliewissel.mvg pascha

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.