BMW 5-Serie: auto start soms niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0

Hoi,

Ik heb een bmw e39 530d uit 1999. Vandaag starte mijn vader de auto probleemloos. Hij reed ff stopte parkeerde de auto en wou de auto starten hij start perfect. Onderweg begon de acculampje te branden en sloeg de auto af. Na paar keer proberen wou de auto niet starten ff gewacht en na een tijdje geprobeert auto starte weer. heel raar.

Als de acculampje vol brand dan start die gewoon, maar soms brand de acculampje heel licht of helemaal niet dan start die niet. heel raar af en toe start die en dan weer niet na een tijdje wachten start die weer.

Hiervoor deed die het perfect nooit problemen mee gehad. Als de accu kapot was zou de auto niks doen maar nu doet die het af en toe.

iemand enige ideeen?

Alvast bedankt voor jullie tijd.

BMWE39-530D

Geplaatst door BMWE39-530D (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Wanneer brand het lampje heel licht of helemaal niet? Tijdens het starten of al tijdens het op het contact zetten?

gr Martin

BMWE39-530D (0), 14 jaar geleden

als je de auto wilt starten brand de acculampje heel goed en dan zet je hem af en wil je hem weer starten brand de accu lampje heel licht of helemaal niet en dan start die niet.

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Gaat ie dan gelijk niets of een beetje branden of doet ie dat alleen tijdens het starten zelf? Heb je het idee als ie niet wil starten dat de motor dan ook minder hard ronddraait?

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.