BMW 3-Serie: auto stottert als je in de file rijdt ?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 316i compact

als ik een tijdje hebt gereden en ik kom in de file terecht dan gaat de auto stotteren,rammelen ,schokkeren in zijn 1e versnelling dan moet ik dus optrekken in zijn 2 dan gaat het wel weer ,maar in zijn 1e versnelling doet hij heel vervelend ,deze auto is ook voorzien van een trekhaak.
ligt dit aan de koppelings plaat ??want anders moet ik hem van het weekend vervangen en oh ja als ik dan weer even de auto laat afkoelen dan ben ik er weer even van af
iemand mischien een oplossing ????

raja1971

Geplaatst door raja1971 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

320 (0), 15 jaar geleden

waarschijnlijk zijn de veren v d koppelingsplaat versleten.

vegito (0), 15 jaar geleden

plaat vervangen. plaat word warm en zet zich uit waardoor ie slipt en bibberen bij optrekken. hele set veranderen probleem opgelost.

raja1971 (0), 15 jaar geleden

oke ik heb net ook de bougies nagelopen bleek ook dat er 2 bougies los zaten die kon ik er met de hand uit draaien de 1en de 4 die heb ik weer schoongemaakt en vast gedraait ik ga morgen rijden en hoop dan dat het probleem is opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.