BMW 3-serie Touring 2019: Barstjes onder motorkap

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Hi liefhebbers,

Momenteel sta ik op het punt om een BMW 318i (f31) aan te kopen van een particulier. De wagen lijkt op het eerste zicht goed onderhouden. Onder de motorkap zag ik echter enkele barstjes (zie bijgevoegde link voor foto).

link: http://www.bimmerboard.be/forum/index.ph...

Omdat ikzelf niet technisch onderlegt ben, hoop ik via dit forum en jullie expertise uit te vissen of deze barstjes een significant probleem vormen?

Alvast bedankt!

Gorik

Gorikv

Geplaatst door Gorikv , lid sinds 1 maand geleden

8 Reacties

Highway PRO, 1 maand geleden

zie geen foto

    Krijg steeds een foutmelding bij het opladen van de foto. Heb dezelfde vraag (met foto) ook ingestuurd via volgend forum http://www.bimmerboard.be/forum/index.php?topic=73443.0 Misschien dat het zo wel lukt? http://www.bimmerboard.be/forum/index.php?action=dlattach;topic=73443.0;attach=470741;image - Gorikv, 1 maand geleden

Gorikv, 1 maand geleden

Oeps de foto werd blijkbaar niet geüpload. Bij deze een nieuwe poging. Benieuwd naar jouw visie hierop!

    Krijg steeds een foutmelding bij het opladen van de foto. Heb dezelfde vraag (met foto) ook ingestuurd via volgend forum http://www.bimmerboard.be/forum/index.php?topic=73443.0 Misschien dat het zo wel lukt? - Gorikv, 1 maand geleden

Highway PRO, 1 maand geleden

zie daar ook geen foto

Highway PRO, 1 maand geleden

Je link na de bmw forum werkt maar dan zie ik nog geen foto. Ik zal dan wel lid moeten zijn denk ik. Kun je me de foto sturen kijk ik of ik hem kan plaatsen.

Gorikv, 1 maand geleden

Via deze WeTransfer link kan de foto downloaden: https://we.tl/t-p6fFFLpNeP

Highway PRO, 1 maand geleden

geen idee waarom ik de foto ook niet kan plaatsen, maar wat ze op de BMW forum zeiden zit misschien wel iets in. Je kunt altijd een onafhankelijke keuring aan vragen bij bijvoorbeeld Dekra

Highway PRO, 1 maand geleden

Ik heb de foto kunnen plaatsen via de site bouwers. Je foto had een te groot bestand en heb het voor je aangepast. succes met je antwoorden. Ik zag nu dat je uit België komt ik weet niet of ze in België een onafhankelijke keuringsstations hebben zoals Dekra.

.

Gorikv, 1 maand geleden

Bedankt voor de moeite om het te willen bekijken! Op lange termijn zullen die barstjes er wrs ook niet beter op worden. Dan ga wijselijk passen voor deze wagen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie Touring of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.