BMW 3-serie Touring 2019: Barstjes onder motorkap

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Hi liefhebbers,

Momenteel sta ik op het punt om een BMW 318i (f31) aan te kopen van een particulier. De wagen lijkt op het eerste zicht goed onderhouden. Onder de motorkap zag ik echter enkele barstjes (zie bijgevoegde link voor foto).

link: http://www.bimmerboard.be/forum/index.ph...

Omdat ikzelf niet technisch onderlegt ben, hoop ik via dit forum en jullie expertise uit te vissen of deze barstjes een significant probleem vormen?

Alvast bedankt!

Gorik

Gorikv

Geplaatst door Gorikv , lid sinds 1 jaar geleden

8 Reacties

Highway PRO, 1 jaar geleden

zie geen foto

Gorikv, 1 jaar geleden

Oeps de foto werd blijkbaar niet geüpload. Bij deze een nieuwe poging. Benieuwd naar jouw visie hierop!

Highway PRO, 1 jaar geleden

zie daar ook geen foto

Highway PRO, 1 jaar geleden

Je link na de bmw forum werkt maar dan zie ik nog geen foto. Ik zal dan wel lid moeten zijn denk ik. Kun je me de foto sturen kijk ik of ik hem kan plaatsen.

Gorikv, 1 jaar geleden

Via deze WeTransfer link kan de foto downloaden: https://we.tl/t-p6fFFLpNeP

Highway PRO, 1 jaar geleden

geen idee waarom ik de foto ook niet kan plaatsen, maar wat ze op de BMW forum zeiden zit misschien wel iets in. Je kunt altijd een onafhankelijke keuring aan vragen bij bijvoorbeeld Dekra

Highway PRO, 1 jaar geleden

Ik heb de foto kunnen plaatsen via de site bouwers. Je foto had een te groot bestand en heb het voor je aangepast. succes met je antwoorden. Ik zag nu dat je uit België komt ik weet niet of ze in België een onafhankelijke keuringsstations hebben zoals Dekra.

Gorikv, 1 jaar geleden

Bedankt voor de moeite om het te willen bekijken! Op lange termijn zullen die barstjes er wrs ook niet beter op worden. Dan ga wijselijk passen voor deze wagen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!