BMW 3-serie Touring 2006: Geel tijdklokje op dashboard bmw e91

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 204D4, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 90

Hallo, allemaal wij zijn al jaren trotse eigenaar van onze bmw e91.
Nu hebben we een lampje branden en weten niet waar van het is kan ook niks is de boekjes vinden of op Google misschien dat iemand van hier kan vertellen waarvoor het is.
Het lampje een een gele tijdklokje met daaronder 00.00.00
Alvast bedankt voor de reacties
Mvg beempie

Beempie86

Geplaatst door Beempie86 , lid sinds 1 maand geleden

3 Reacties

Highway PRO, 1 maand geleden

moet in het boekje staan. spelen met de linker hendel. kom je in het menu van onderhoud. dan zie je wat op 0 staat of je hebt per abuis te lang door gedraaid of gedrukt. kijk na dit filmpje er is geneg te vinden op you tube. https://www.youtube.com/watch?v=SxZf4laC...

Beempie86, 1 maand geleden

Beste highway dank voor de reactie ik ga er meteen even naar kijken.

check

Beste antwoord, geplaatst door GJBAutos PRO, 1 maand geleden

Je moet de tijd opnieuw instellen, als hij de tijd niet vasthoud is dit meestal een eerste indicatie dat je accu overleden is.

gr Martin

    Klopt dat was idd het geval Nieuwe accu erop en tijd instellen en is weer helemaal in orde - Beempie86, 3 weken geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie Touring of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.