BMW X2 2018: Batterij afstandsbediening BMW X2 snel leeg

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Motorcode: B48A20A, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 141

De knoopcelletjes, VARTA CR2032, van beide afstandsbedieningen (deurvergrendeling) moeten elke 5 weken worden vervangen omdat ze leeg zijn. Op 1 of andere manier worden de batterijtjes snel leeggetrokken. Wat kan dit zijn?

Geplaatst door

John N (55)

al 2 maanden lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Hoge zelfontlading. Probeer eens de batterij versie van Sony.

mod64 40
badge

2 maanden

Andere optie is dat de auto blijft praten met de sleutel. Probeer de sleutel in huis in een kooi van Faraday ( afgeschermde doos die radiogolven tegenhoud) te plaatsen, als de batterij dan nog steeds snel leeg is zit er een fout in de afstandsbedieningen. Omdat het bij jou met beide afstandsbedieningen is moeten er meer rijders bekend zijn die dit fenomeen hebben. Ik zou de dealer ook even polsen..

mod64 40
badge

2 maanden

Misschien een setje nieuwe baterijen te lang in opslag te hebben gelegen, nieuwe baterijen spanning 3.25 volt is deze beneden de 3.0 volt hoef je ze niet te monteren

bert klein 230
badge

2 maanden

Dank voor de reacties, alle aangedragen oplossingen uitgeprobeerd maar helaas heeft niets geholpen. Ik heb vandaag een setje "sleeping" batterijtjes besteld. Deze schakelen na een paar minuten uit, naar de slaapstand door de ingebouwde bewegingssensor.
Dus geen signaal meer naar de auto! En ook beveiligd tegen Relay attack!
Dan dit maar proberen. Setje sleeping batterijtjes 80euro!
Jullie horen mijn bevindingen.

John N 55

2 maanden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X2 of stel zelf een nieuwe vraag.