BMW 3-Serie: benzinelucht uit kachel /onregelmatige toeren

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Na mijn stappenmoter en diverse slangen te hebben vervangen lijkt het erop dat waarschijnlijk de afdichtingringen van de benzine injectoren de boosdoener zijn. herkent iemand dit en is de reperatie te doen? Groeten Jo

hartfamily

Geplaatst door hartfamily (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maxD (0), 17 jaar geleden

als je tussen de motor en het schutbord kijkt, zie je twee korte stukjes slang zitten.
het kan zijn dat daar haarscheurtjes in zitten die je bijna niet ziet. als de motor warm is en je knijpt in de stukjes slang, dan kan je er brandstof uit zien komen.. vervangen en weg.
als het goed is.
groet

stefan84 (0), 17 jaar geleden

jo

het kan goed zijn dat je benzine slang poreus of gescheurd is waardoor hij wat lekt,en de benzine geur zo via de aanjager de auto in komt.

ook kunnen het de O-ringen ofwel afdichtingen zijn van de injectoren,dit is makkelijk te vervangen,de ringen zijn zo verkrijgbaar bij de dealer en kosten letterlijk maar een paar euro..

maar ik zou eerst even goed kijken waar hij precies lekt,en komt het toch van een injector af,vervang de afdichtingen dan meteen alle 4.

succes.

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.