BMW 520I: Blowers uit dashboard

Bouwjaar: 1989

Ik heb net de auto terug van groot onderhoud. Daarbij had ik aangegeven dat er gekeken moest worden naar de blowers in het dashboard. Die dingen blijven altijd koude lucht blazen en ik vraag me af waarom. In de garage werd me verteld dat daar alleen maar koude lucht uitkomt en de toevoer is van buitenlucht. Ik geloof het niet.
Er zitten 2 kleppen in van Bosch die de temperatuur verdelen naar links en naar rechts.
Hoe ik ook vogel met de schuifregelaars en de temperatuur er blijft koude lucht uit komen. Het BMW boekje geeft ook geen opheldering. Wie kan mij nu definitief zeggen of uit de blowers in het midden van het dashboard wel of geen warme lucht komt of kan komen?

Ik zou het fijn vinden om te weten voordat ik over een maand naar de Oekraine afreis waar het toch wat kouder is als hier.

Groetjes Danny..........

Geplaatst door

dhooren (0)

al 20 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

het kan zijn dat er alleen koude lucht uitkomt je kan het weten door aan de draaiknop te kijken als hij wit toont waar je hem op zet om in het midden te blazen bij de jongste modellen kan je zelf kiezen door een draaiknop in het midden dus als hij wit kleurt errond komt er gen warmte uit handleiding zou toch moeten meer duidelijk geven

guido3865 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.