BMW 0: bmw 116i start niet !

Bmw 116i wagen start niet meer ! ik vanalles gecontroleerd en probleem maar nie te vinden..dacht ga de timing eens controleren en wa zie ik ...dat nokkenassen/vanos precies niet goed staan ! dus mss ketting versprongen te weing olie...ok ik heb dus de timing terug goed gezet.vervolgens de wagen proren te starten nog niks !ontsteking gecontroleerd ed..gelukkig had ik toen een computer ter beschikking en lees de wagen en reset de waardes want doordat de ketting is versprongen krijgt de ecu verkeerde info door ...ok wardes gereset en wagen bolt perfect ! paar dagen later aan de supermarkt ..wagen start niet ! thuis weer alles nagekeken en alles lijkt in orde maar wagen slaat niet aan ! de goesting om er nog energie in te steken is ver te zoeken ! iemand een idee waarom die nu nie start aub

Bmw1250pk

Geplaatst door Bmw1250pk (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

voyager (0), 9 jaar geleden

Uitlezen eerst!!! Foutcodes met omschrijving hier posten. Mogelijk heeft dan iemand een goed advies.

Hans4040 (370) PRO, 9 jaar geleden

Bouwjaar?
Brandstof?
Motor?
Vul die gegevens even in...klik rechts onder jou post op Bewerken.

mvg.
Moderator Problemcar

GJBAutos (0) PRO, 9 jaar geleden

Distributie geleiding kapot waardoor de ketting teveel ruimte krijgt. Is meestal niet goed te zien als je alleen het klepdeksel verwijderd hebt.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 0 of stel zelf een nieuwe vraag.