BMW 3-Serie: bmw 316i 1989 het storingslicht van de remmen branden een tijdje

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600cc

hallo allemaal een probleem, ik heb wel eens eerder de remmen vervangen van een andere e30 (het lampje brandt tijdens het remmen en als je niet remt brandt het niet zo als jullie weten het draadje in de remblok raakt het schijfje aan en het brandt) oke en nu rij ik ook in de zelfde type auto wat ik al een jaar hebt ,en het lampje van de rem brandt contunie ook als ik niet remt en na 10 minuten gaat het weer uit en na 10 weer aan meesstal niet maar ja zit er knik in de kabel of is de kabel aan vervanging toe of dat de storingslamp eventjes blijft hangen?

alvast hartelijk badankt

ayhan

Geplaatst door ayhan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

ayhan

is dat lampje van de remvloeistof of de slijtindicator van de remblokken ?

in het laatste geval gewoon de remblokken met de kabel vernieuwen,deze slijt n.l. en kun je dus niet her-gebruiken.kabel kost tussen de € 10,- en € 25,-

kijk ook eens naar je remvloeistofpeil,normaal blijft het lampje van de remslijtindicator branden en gaat dus niet aan en na 10 min. weer uit.

Stefan

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

kyk of er genoeg remolie inzit.zit ookschakelaar op het rempotje.als te weinig olie erin zit gaat lampje branden.

ayhan (0), 17 jaar geleden

hallo bedankt heren, het is de slijtindicator van de remblokken ,maar wat ik weet zit er een draad in de remblok althans eentje en als de remblok versleten is komt het draat te voorshijn en als dat draad in aanmerking komt met het schijf dan brandt het slijtindicator van de remblokken dus alleen tijdens het remmen moet het eigenlijk branden.
en de remvloeistof dat brandt contunie mocht het onder de peil niveau zijn ,maar dat is goed bij mij.
natuurlijk ik ben geen expert maar het was 7 jaar geleden dat ik bij zo een type auto remmen had vervangt kon me goed herinderen dat het tijdens het remmen ging branden slijtindicator van de remblokken

alvast hartelijk badankt heren ik wacht op uuen expertie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.