BMW 3-Serie: olie verversen e30

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600cc

hallo heren ik wou olie verversen van m,n auto ,als het goed is het bout onder de carterpan los draaien laten uit lopen in een emmer ofzo en weer terug draaien en gieten weer. maar er zijn dingen dat ik me afvraagt b.v voor dat ik het bout er in draait moet ik iets op smeren
en als het helemaal leeg is, de motor olie dus ,en voor dat ik weer nieuwe olie in doet moet ik eerst wat anders in gieten ,zo dat het echt schoon is van binnen ,en dat ik dan pas de nieuwe olie in giet want ik zag het eens keer op tv dat ze iets in gingen spuiten in de motor voor het verversen.
maar ja voor alle zekerheid wacht ik op jullie antwoorden heren kunnen julie me stap voor stap uitleggen a.u.b hoe het moet

alvast heel erg bedankt

ayhan

Geplaatst door ayhan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

gewoon aftappen en nieuwe olie erin, wel een goede kwaliteit pakken. Om de carterplug een nieuwe ring leggen. Let wel, voor de carterplug, vast is vast!!!!!!!!! je hebt nl. een aluminium carterpan, te vast aantrekken en je trekt de schroefdraad eruit.

ayhan (0), 17 jaar geleden

oke dus dat is het ik zal er reking mee houden bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.