BMW 3-Serie: Bmw 320 E46 Probleem met kachel

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320

Dag mensen,

Ik heb sinds een tijdje een probleem met mijn kachelmotor.
Als ik de kachel aandoe hoor ik een vreemd snurkend/ronkend geluid vanuit de de voorkant van de dashboard komen( waarschijnlijk de kachelmotor) .
De kachel blaast wel, maar houd na enige tijd op en begint daarna weer op volle kracht te blazen. Erg onvoorspelbaar, leid zn eigen leventje. Ik vroeg me af hoe ik dit kan verhelpen. Vooral nu met de winter op komst is het erg vervelend vanwege ramen die beslaan, moet nu vaak met een raam open rijden om dit te voorkomen.

Het betreft een Bmw 320 sedan bouwjaar 01-2001

Ik ben benieuwd naar uw kennis en kunde betreft dit probleem. Bij voorbaat dank

serhat85

Geplaatst door serhat85 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

VanDolen Autosport (0), 12 jaar geleden

Beste of u heeft een elctonische storing in het systeem door corrosie of de kachelmotor dient te worden vervangen. Dit kunt u zelf oplossen.....

[b]Tekst aangepast door Moderator[/b]

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Waarschijnlijk heb je 2 storingen tegelijkertijd, 1 is de kachelweerstand die nu voor het op en neer gaan van het toerental van de kachel motor, en een kachel motor die bijna aan het einde is. Je kunt eerst de kachelweerstand vervangen, is het goedkoopste en het makkelijkste oplossing, als het lawaai dan niet weg kun je altijd nog de kachelmotor vervangen.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.