BMW 3-Serie: Bmw 320d

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hallo



Auto doet heer raar bij optrekken soms trekt ie helemaal niet toeren gaan boven 3000 hij gaat iets van 50 kmpu en soms gaat iet gewoon goed. ik heb gemerkt als ik auto aan en uit doe dat het soms helpt. ik denk dat LMM niet meer goed is moet ik andere LMM erop zitten of kan het iets anders ook zijn? Graag wat reacties.


Grt
santino

santino26

Geplaatst door santino26 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja hoor je kunt er een andere LMM opzetten voor veel geld maar je zou hem ook eens uit kunnen lezen en daar vandaan onderdelen vervangen/repareren. Het lukraak onderdelen vervangen is tegenwoordig een veelste kostbare onderneming omdat er teveel op een
motor zit wat dit soort problemen kan veroorzaken.

Eerst uitlezen bij een garage die er mkijk op heeft en eventueel foutcodes hier plaatsen.

gr Martin

santino26 (0), 14 jaar geleden

Hallo

Ik heb inderdaad uit laten lezen maar kwan niks boven water. enege wat er was olie sensor en verwarming. maar ik heb een tweede hands LMM erop gezet van merk bosch die paar jaar oud was en ik zag wel beetje verschil of misschien was die LMM ook versleten daarom voor de zekerheid heb ik een afspraak gemaakt bij http://www.autobedrijf-admiraal.nl/Top-m... voor nieuw LMM en gelijk laten progameren. Ik hoop dat het op gelost wordt. En als ik langzaam op trek dus alleen koppeling los laat en niet gas geef auto trilt van onder heel erg alsof koppeling platen versleten zijn en bonken geluid soms valt auto zelf uit. Ik denk dat ik een auto auto moet halen door all die problemen verder is ie echt een super auto.


Grt

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je hem uit laat lezen moet je niet alleen de fout codes laten uitlezen, een goede garage beoordeeld ook de data die uit de computer komen, een lucht massa meter kun je heel vaak niet als foutcode terug vinden als je hem uitleest maar je kunt wel kijken wat er gebeurt met de signalen. Als bijv een LMM niet de juiste voltages haalt dan kun je een hoop andere problemen/foutcodes krijgen.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.