BMW 3ER REIHE: Bmw 323 Pompend geluid stuurpomp

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 256S4, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 125

Ik heb een probleem met mijn bmw 323 uit 99. De stuurpomp maakt een zwaar pompend geluid, jet is goed hoorbaar in stationair en in zen 1 en 2. Ook kan hij soms een tik geluid geven als hij goed warm staat na een lange rit. Het is wel vreemd dat als ik aan mijn stuur draai er geen geluid optreed.

Eerste keer dat ik dat getik hoorde had ik gelijk de anwb gebeld, en tegen de tijd dat hij er was was het tikken al bijna weg hoorde je nog licht maar het pompen nog wel dus hij heeft met een gereedschap overal goed naar geluisterd en mij ook laten horen dat er echt alleen geluid vanuit het stuurpomp reservoir kwam en in het blok was niks te horen.

Later is er bij de garage een andere pomp op gegaan, dan wel een 2e handse. Geluid was weg maar na een dag of 2 was het weer terug. Nu wil ik niet weer een andere pomp er opzetten voordat ik zeker weet dat die niet weer stuk gaat.

Sorry voor het lange verhaal, ik wou zoveel mogelijk details geven. Ik hoop dat iemand me hier kan helpen! Alvast bedankt

Rgoethem

Geplaatst door Rgoethem (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.