BMW 3-Serie: Speaker systeem

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: m52

In mijn e36 touring zit de originele radio/cassette unit, daaraan gekoppeld zit een cd-wisselaar d.m.v. een RF signaal. Op het oog zitten in de deuren een set tweeters en in de hemel achterin 2 ronde speakers. Wie kan mij vertellen welke maten deze speakers hebben en hoe ik het beste het deurpaneel demonteer en de roosters in de hemel.
BVD!

Thijs320i

Geplaatst door Thijs320i (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

christ70 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ter aanvulling: voor onder in de A-stijlen (in de zijpanelen bij je voeten) zitten indien gemonteerd de voor speakers. Deze hebben een diameter van 13 cm.

deen (0), 17 jaar geleden

Roosters achter in hemel voorzichtig los steken met een mesje, enigzins ligt draaien terwijl je dit doet. Deurpanelen; eerst het raam helemaal open zetten, elektrische spiegel knop met mesje er af wippen en stekker los halen, sluitpinnetje boven op de deur er uit draaien, handvat losschroeven, schroefjes achter plastic lipjes in het handvat aan de binnekant. Deuropener met schroevedraaier voorzichtig los wippen dan geheel naar voren schuiven en er uit halen. Vervolgens aan de onderkant bij de b stijl de bekleding voorzichtig lostrekken. als de gehele onderkant los is de bekleding omhoog trekken en eraf halen. Zorg er wel voor dat je voldoende nieuwe klipjes hebt liggen, ze willen nog wel eens breken.

Succes, mvg Deen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.