BMW 7-Serie: bmw 750i opwarm fase

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 750i v12

hallo wij hebben een bmw 750i v12 van 1987 die zodra hij warm is(temp meter in het midden) afslaat en niet meer aan de gang te krijgen is pas na een half uurtje loopt hij weer en slaat dan weer af als de temp meter in t midden staat....verder ligt er een vacuum slangetje los aan de linker kant .volgens mij komt dat slangetje van de benzine druk regfelaar die bovenop t blok zit (er zitten er 2).ik denk dat dat slangetje ergens op t inlaat spruitstuk moet zitten...maar wij denken dat dat niet met t stil vallen te maken kan hebben...
Wie kan ons helpen met dit vreemde geval...
Groetjes autobedrijf ton hobe

autobedrhobé

Geplaatst door autobedrhobé (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Sean750 (0), 17 jaar geleden

Dat afslaan is zo 123 niet te verklaren maar dat slangetje moet inderdaad wel aangesloten worden en wel op het gasklep huis. Let er wel op: de rechter benzineregelaar moet worden aangesloten op de linker gasklephuis en de linker benzineregelaar moet worden aangesloten op het rechter gasklephuis. De gasklephuizen zijn identiek (en dus uitwisselbaar), dus kijk op de correct aangesloten benzineregelaar waar het slangetje heenloopt. Het valt trouwens niet mee om het slangetje aan te sluiten, maar met wat gepriegel moet het lukken. Ik zou dit eerst proberen en kijken of de auto hierna niet uitvalt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.