BMW 3-Serie: BMW e90 elektrisch probleem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 318

Beste,

Ik heb een BMW e90 van 2007, een half jaar geleden heb ik een nieuw motorblok moeten plaatsen omdat mijn ketting kapot gesprongen is. Dit was blijkbaar een gekend probleem, doch mij niet bekend jammer genoeg.

Nu heb ik sinds vorige week een nieuw probleem. Toen ik vorige week mijn wagen afsloot met de centrale vergrendeling, werkte deze nog perfect. Toen ik na mijn werk terug aan mijn wagen kwam, werkte hij volledig niet meer. De centrale vergrendeling was defect, ik kreeg alles nog alleen maar open met de sleutel. De interieur verlichting werkte ook niet meer. Hij wou tevens ook mijn sleutel niet meer aannemen en er brande geen enkel service lampje, het dashboard bleef volledig donker. Ook de 4 pinkers weigerde dienst. Ik heb mijn batterij getest, daar stond nog 12 volt op. De CAS module kan het normaal gezien niet zijn wnt dan zouden mijn 4 pinkers nog moeten werken. Ik hoop dat hier iemand meer expertise heeft dan ik en mij verder kan helpen. Als mijn wagen rijdt, is het een feest om mee te rijden, maar jammer genoeg heb ik al veel problemen gehad.

Mvg Arne

arne1987

Geplaatst door arne1987 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

carlosvdk68 (0) PRO, 9 jaar geleden

Nog niet meegemaakt, maar heb je bijv wel spanning op het service punt onder de motorkap?
Zo niet, kan er een hoofdzekering (die op de accu zit) eruit liggen.
Check anders ook de doorvoer eens, vanaf accu door de bodem, want de dikke + loopt onder de auto door naar voren.

arne1987 (0), 9 jaar geleden

Het was de junction box die stuk was, iemand op een Engels forum had hetzelfde voor en wanneer die met de junction box rammelde werkte hij terug even en bij mij was het net hetzelfde. Toch bedankt iedereen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.