BMW X5 2000: Bmw start niet maar maakt wel contact.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 448S2, Motorinhoud (cc): 4400, Vermogen (kw): 210

Vorige week een BMW X5 gekocht. Een Duitse import uit 2000. Een 4.4 V8. Sinds de aanschaf niks vreemds gemerkt en heerlijk mee gereden. Sinds gisteren start hij plots niet meer. Het contact springt wel aan, net als de airco en de lichten etc. Maar geeft vervolgens geen kick. ook kan ik de sleutel maar een enkele keer omdraaien, daarna kan ik de sleutel alleen weer volledig terugdraaien en dan opnieuw starten. Nu stond ik dus op een willekeurige plek buiten de stad toen dit gebeurde. Na 5 minuten het contact omdraaien en terugdraaien sloeg de motor plots aan. Dit is nu 3 keer gebeurd na flink vaak het contact om te draaien.

Bramx5V8

Geplaatst door Bramx5V8 , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

Master_, 1 maand geleden

Contactslot kapot of de ring in je contactslot herkent de sleutel niet (startonderbreker). Heb je de reservesleutel ook geprobeerd?

mod64 PRO, 1 maand geleden

Het kan ook het startmotor relais zijn…en verder als de motor niet wil ronddraaien, omdat de startonderbreker de start niet vrijgeeft, zie je dan iets in je instrumentpaneel oplichten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.