BMW 3-serie 2000: btw

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1950

hallo ik zit al even met een groot probleem en ik vind zelf gewoon niet wat het is ik heb een btw e46 320D maar hij wilt niet boven de 120kmh en trekt zeer traag op maakt veel toeren maar geen snelheid ik heb al de slangen die naar de turbo lopen bekeken niks aan de hand turbo zelf ook al als je optrekt voel je de turbo inkikken maar niet zoals het moet voor 136pk toeren gaan ook heel traag omhoog het lijkt alsof hij gewoon lui is heb de wagen ook al stage1 gechipt en daar kwam 100pk uit dus er is duidelijk iets aan de hand standaard staan deze wagens al op 136pk KAN IEMAND ME HELPEN AUB

btwE46320DDD

Geplaatst door btwE46320DDD , lid sinds 4 maanden geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Zit je uitlaat niet verstopt ?

btwE46320DDD, 4 maanden geleden

nee ook al bekeken maar ik heb wat dingen gecheckt en ik zie dat je wastegate van de turbo dicht blijft en als ik het slangetje los trek van de sensor gaat hij open maar blijft hij ook open staan dus de wastegate werkt maar ik weet niet hoe ik dat kan weten of de sensor kapot is die de lucht regelt want als de turbo inkikkt enden de gaspedaal lost zou de wastegate moeten opengaan maar dat doet hij niet zou je toevallig weten wat ik moet vervangen?

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Hoe ziet de egr er uit ?
Turbo draaid wel soepel ?

btwE46320DDD, 4 maanden geleden

erg uitgekuist maar na een paar ritten weer direct vol met roet en olie en turbo draait soepel ja

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.