BMW 3-Serie: cabriolet dak klein stukje open

Bouwjaar: 1993

hallo ik ben met een bmw 325i van 1993 bezig met het electrische cabbrio dak.
het dak gaat een klein stukje open en daarna gebeurt er niks meer (niet open of dicht) maar als ik het dak met de hand terug duw en ik druk weer op de schakelaar dan gaat hij weer een klein stukje open.Het is net of klopt de timing niet helemaal, weet iemand hoe dat geregeld wordt(bijv.dmv een sleepkontact?)
vr.gr.Rene.

rehatuning

Geplaatst door rehatuning (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

BMW- technieker Davy (0) PRO, 18 jaar geleden

Het cabrio-dak eens initialiseren.

mark7275 (0), 18 jaar geleden

onder de achterbank zit een hendel om het electrische gedeelte te ontkoppelen bij bijv. storingen
misschien is die nu ontkoppeld aangezien er 2electromotoren worden ontkoppelt en jouw auto doet nog wel iets denk ik dat er 1 moter is ontkoppeld of er is er 1 kapet tkek de linker bekleding in je kattenbak er af en kijk of je een moter los ziet zitten die kun je gewoon terug drukken tot hij klikt

mark7275 (0), 18 jaar geleden

oh en vergeet niet ff die hendel terug te trekken!!

rehatuning (0), 18 jaar geleden

bij de motoren is niks aan de hand, ik ben bij de dealer geweest om het dak te initialiseren en de fout codes uit te lezen maar helaas konden zij de storing ook niet verhelpen.

BMW- technieker Davy (0) PRO, 18 jaar geleden

Dan zijn de rekkers, de spanbanden versleten.Die zorgen ervoor dat de stangen doen kantelen, als de achterste stang blijft hangen zal ook de kap niet opengaan.Er zitten 2 spanbanden in.Die bevinden zich onder de kap, typisch probleem.
Hou mij op de hoogte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.