BMW 5-serie Touring 2009: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 145

De afstandbediening werkt alleen als ik direct naast of achter de auto sta, dus niet vanaf zeg maar 5-10 meter. Zou dit betekenen dat ik het in de achterspoiler moet zoeken, of eerder in de bekabeling rond de scharnieren van de achterklep?

Pivavar

Geplaatst door Pivavar , lid sinds 15 jaar geleden

5 Reacties

Ehombie PRO, 5 maanden geleden

wat voor jouw het makkelijkste is....
de spoiler moet er zowieso af om erbij te komen. Ik zet mijn geld op de klassieke e61 kabelbreuk(en)

Pivavar, 5 maanden geleden

Dank je. Inderdaad, de spoiler moet er toch af, dus daar maar eens eerste controle. Ik weet dat de vorige eigenaar al wel bezig is geweest met de kabelboom in de scharnieren, maar geen idee hoe uitgebreid. Voor de rest (nog) geen uitval van overige functies.

Ehombie PRO, 5 maanden geleden

de breuk zelf kun je zo niet beoordelen. je moet op zijn minst die zwarte houders van schanierpunt demonteren. zijn filmpjes en reparatie setjes voor.
heb die zowel rechts als links vervangen. rechtsachter lopen de meeste kabels. aan die kant lopen o.a. ook de CV dacht ik

Pivavar, 5 maanden geleden

Ik laat het eerst maar zo. Alles werkt, alleen voor de afstandbediening dan maar naast de auto staan.

Pivavar, 2 maanden geleden

Geen voeding op de diversity antenne, dus kabelbreuk. Werk aan de winkel.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie Touring of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.