BMW 3-Serie: check control

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: M52 2liter

mijn check control systeem komt nogal eens met de irritante mededeling: 'LOW BEAM LIGHT FAILURE' sterker nog ik heb dan NIET eens me lichten aan staan! soms wel, maar dan werken gewoon bijde lampen gewoon! eerst (voordat ik Xenon er in heb gezet) was het vele malen erger!

nu er xenon in zit is het STUKKEN minder! en ook komt mijn (linker) remlicht vaak in storing bij kou of vocht! (deze werkt dan even niet) wat kan dat zijn?

rickgilze

Geplaatst door rickgilze (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rickgilze (0), 15 jaar geleden

low beam storing kan toch alleen voortkomen als je verlichting (dim) aanstaan...!!??

stefan84 (0), 15 jaar geleden

denk zelf dat het iets met een bepaalde weerstand te maken heeft..maar begin maar te zoeken :(

rickgilze (0), 15 jaar geleden

maar ik vind het raar dat als mijn lichten NIET eens aanstaan dat hij al met de storing komt! dat wil zeggen dat de signaal input van dimlicht aan, lsecht, of k*t vrbinding heeft? en soms komt de storing tijdens het rijden dat wil zeggen dat de status input (meting over de lampen) niet goed is...... of gaan die CCM makkelijk kapot? (check control module)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.