BMW X5 2001: cilinderoverslag cilinder 5

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 448S2 M62, Motorinhoud (cc): 4400, Vermogen (kw): 210

Bij vollast loopt de auto perfect. echter als je hem laat "uitlopen" als deze op bedrijfstempratuur is of als je bijvoorbeeld in de file staat, of de auto langere tijd stationair laat draaien, dan begint hij over te slaan en bij weg rijden is er veel witte rook. Bij cilinder 5 slaat hij dat "vet". Hij geeft dan ook fout op cilinder 5 en fout meerdere cilinderoverslag. Bobines, bougies, injector is nieuw. Compressie is goed en ook de inlaat is schoon. We waren al bij toen we er achter kwamen dat de carterventilatie kapot was maar ook na het vervangen hiervan is het probleem nog steeds aanwezig. Ook is de ketting al vernieuwd en deze staat op tijd. HELP!!

gezzi

Geplaatst door gezzi (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vliet (0) PRO, 6 jaar geleden

Is dit al opgelost?

check

Beste antwoord, geplaatst door gezzi (0) PRO, 6 jaar geleden

Sorry voor de late reactie.

Het probleem zat hem in de cilinderwand. Deze was beschadigd en op verzoek van de klant(!!!!), geloof het of niet, een nieuwe ruilmotor rechtstreeks vanuit München!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.