BMW 5-Serie 2003: comfort stoelen e60 aansluiten

Bouwjaar: 2003, Motorcode: 530

Hallo mensen

Ik kom niet verder ik heb een e60 met half elektrische voorstoelen zonder verwarming.ik heb nu een leren intrieur geplaats met comfort voorstoelen met stoelverwarming stoelen zijn geheel electrisch.echter mis ik op mijn huidige kabelboom wat kabeltjes wat ik bij moet trekken maar ik weet niet wat wat is.overigens heb ik een kompleet e60 als donor erbij waar het intrieur uitkomt dus knoppen balk voor stoelverwarming enz heb ik allemaal.eerste instantie wou ik kabelboom omzetten maar hier is geen beginnen aan.ik hoop dat jullie mij kunnen helpen welke kleuren kabels wat nodig hebben.ik post een foto erbij stekker lings is mijn originele rechts van de comfort stoelen.

timfrissen

Geplaatst door timfrissen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

timfrissen (0), 8 jaar geleden

Bij het kleine zwarte stekkertje zitten nog een zwart en gele draad die zie je niet goe op de foto ik heb begrepen dat die via canbus + en canbus - aangesloten moeten worden maar waar?ik kan gewoon helemaal niks vinden op Internet van aansluitschemas of ander topics

timfrissen (0), 8 jaar geleden

Hier foto van kenteken mocht iemand gegevens willen bekijken van de auto.

timfrissen (0), 8 jaar geleden

Niemand?

GJBAutos (0) PRO, 8 jaar geleden

Er staat een threat op problemcar van iemand die ook zoiets gedaan heeft, gezien de mogelijk combinaties van opties is het via hier bijna niet te doen. Het is waarschijnlijk dat je er met enkel een paar draden trekken niet bent, waarschijnlijk moet je ook nog diverse modules opnieuw coderen.

gr Martin

bmw 520 (0), 8 jaar geleden

ik denk dat je beter terug de originele zetels plaatst of sport zetels aanschaffen?

groeten

lorenzo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.