BMW 5-Serie: condens of regenwater bij achterdeuren 5 serie 2002

Bouwjaar: 2002

Als ik na een regenbui de achterdeuren opendoe staat er altijd water op de dorpel en druppelt er water aan de onderzijde van de deuren. Na een paar dagen hard regen wordt zelfs het tapijt nat.
Heeft iemand enig idee of dit wordt veroorzaakt door een verstopte afvoer?
Alvast bedankt voor je reactie

heinp

Geplaatst door heinp (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Deur panelen voor eraf halen en kijken of het plastic scherm op de deur niet los zit. eventueel afvoeren onder in de deur vrij maken.

gr Martin

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Ik denk niet dat het plastic scherm er wat mee te maken heeft, al zou dit er helemaal niet meer opzitten, dan mag nog het water niet naar binnen lopen, de deur heeft tenslotte een opstaande rand van een aantal cm hoog, dus dat er op die manier water naar binnen komt geloof ik niet zo, of de afvoeren ( gaatjes ) in de deuren zouden al dicht moeten zitten waardoor de deur vol water staat en dan overloopt..

Het water kan op veel manieren naar binnen komen, controleer ook even de deurrubbers e.d.

Gr Stefan

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Er is zelfs een schrijven van BMW zelf geweest dat deze schermen gecontroleerd/vervangen moesten worden omdat er water naar binnen liep. Deurpanelen werden nat en water liep vooral naar achteren in de vloer bekleding.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.