BMW 3-Serie: Cv

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18

Hoi,

de CV van mijn E36 werkt niet geheel. Links achter portier heeft nooit meegedaan. Vanmiddag maar een bekleding gedemonteerd en motortje er vanaf gehaald. Alsik spanning rechtreeks op het motortje zet doet ie t. Mij valt op dat de slede die het slot moet bedienen een soort leegloop heeft. Ook zie ik als ik hem op de draadboom vd auto aansluit dat de nylon bus wel eens over het eindcontact heen schiet. Wie wet hoe zo'n servo precies hoort te werken. Nieuwe kopen is zo gepiept maar wil toch weten of hij echt stuk is.

Wanneer het mijn CV module zou zijn, hoe kom ik hier achter ? Ik heb weleens iets gelezen over een nieuwe dat je die moet laten programmeren, klopt dit ?

Ben benieuwd naa reacties.

Gr Royco

roykejanssen

Geplaatst door roykejanssen (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (0), 14 jaar geleden

eerst eens meten of je voeding op de cv module krijgt deze zit achter handschoen bakje

roykejanssen (0), 14 jaar geleden

opgelost. Met een multimeter in de auto gaan zitten en 10 minuten op en dicht gestuurd en op de kabelboom gemeten. Kreeg alle keren juiste spanning. CV module was t dus niet. Nieuwe stelmotor an 70 !!! pleuro en hij doet het weer prima !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.