BMW 535i: cv werkt niet meer op de afstandbediening

Bouwjaar: 1991

ik heb een probleem met de cv gekregen nadat ik een nieuwe achterklep heb gemonteerd, cv werkt alleen nog met de sleutel,maar kan hem niet op alarm zetten want naar 10 min gaat hij af, ik heb al een nieuwe kabelboom in de klep gezet(op advies van de bmw garage) maar nog altijd geen verschil.
weet iemand hier iets van en moet de klep ook massa hebben

klgp76

Geplaatst door klgp76 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Maarten6799 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo Kim,

Bouw de kabelboom met stelmotor en alles eens van de oude op de nieuwe achterklep. De massa van de klep wordt door de kabelboom gegeven. Ik heb evt wel schema's liggen van die BMW.

Succes, Maarten

ericveekens (0), 19 jaar geleden

ik denk eerder aan een kabelbruek dat komt wel vaker voor bij BMW"s van deze leeftijd deze kabel loopt langs het schanier naar binnen en daar zit vaak de breuk haal de tape er maar eens af dan krijg je meteen een duidelijk beeld

klgp76 (0), 19 jaar geleden

dank je wel voor de tips, maar heb ik allemaal al gedaan, ben er gister achter gekomen dat er een zekering onder de bank kapot was, nu doet het alarm het gewoon weer, maar nog niet met het kastje, weet niet of ik hem goed geinitialiseerd heb, heb het gedaan volgens het boekje maar niks

romany (0), 18 jaar geleden

Ga in de auto zitten en doe de deur dicht
Doe de sleutel in het contact draai hem op contact en onmiddelijk weer af
Haal de sleutel uit het contact
hou de knop van opendoen vast en druk 3X op de knop sluiten
als het goed is gaan de deuren op slot en er weer af
en dan werk het geheel

groetjes
Naus

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.