BMW 3-Serie: dachbord verlichting

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20

hoi,heb nog een brobleempje nu doet het rechterknipperlichtje in het dachbord het niet ,dus denk ik dat er een lampje kapot is en wil dit dus vervangen maar hoe kan ik daan nu het makkelijkste bij.

alvast bedankt

travis

Geplaatst door travis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

romalex (0), 13 jaar geleden

Boven in bij je tellerklok zitten 2 schroefjes, deze los draaien dan voorzichtig met een platte schroevendraaien die 2 lipjes naar beneden drukken, dan kun je je tellerklok er schuin uittrekken, bij mij was het niet nodig om de stekkers eruit te halen ik kon er zo nieuwe lampjes indraaien.


Gr Alex

rickgilze (0), 13 jaar geleden

wel is t raadzaam om alle instrument lampjes te wisselen, anders heb je in n jaar tijd 10x je tellerklok vast!

travis (0), 13 jaar geleden

hoi bedankt zal het dit weekend is broberen hoor en wat voorlampjes gaan erin weet je dat ook toevalig.

groetjes

rickgilze (0), 13 jaar geleden

travis,
de lampjes die 'storingen' aangeeft zijn volgens mij 1,2watt en die lampen die de toerenteller en de andere meters verlicht is 3watt DACHT IK! ik weet t niet 100% zeker, je kunt dit evt bij n bmw dealer navragen en bestellen!

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je kan ook gewoon even de oude eruit halen en langs de automaterialenzaak rijden, deze hebben ze wel op voorraad..

Het kan zijn dat je de tellercombi niet er tussen uit krijgt, dan even het stuur demonteren.

Gr Stefan

travis (0), 13 jaar geleden

hoi stefan,nee de tellercobie krijg ik er niet uit,maar dat stuur even demonteren ,het is een stuur met airbag hoe doe ik dit dan ,hoe krijg ik die airbag eruit dan.

greybmw (0), 13 jaar geleden

bij mij lukte het ook zonder het stuur te demonteren als de unit los is probeer hem dan voorzichtig in de juiste positie te manoevreren beetje geduld en inzicht gaat het vast wel lukken succes.

rickgilze (0), 13 jaar geleden

mijn is het ook gelukt zonder de stuur te demonteren! wel de stuur in de laagste stand zetten en ik had de dashbord deel bij de pedalen verwijderd om via deze kant de unit stekkers lso te nemen, en met een beetje manouvreren heb je m eruit!!!!!

travis (0), 13 jaar geleden

hoi,heb dus alles los gekregen en heb er een nieuw lampje ingedaan en dat is allemaal gelukt zonder het stuur los te maken ,en mijn stuur kan ik niet verstellen dus was wel even manouvreren maar is gelukt ,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.