BMW 3-Serie: boreld geluid

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20

hoi,nu is het zo als ik met draaiende motor de oliepijlstok eruit trek dan hoor je een raar geluidje en je hoor het ook aan de motor,kan dit kwaad en/of wat kan ik er aan doen.merk er zelf helemaal niets van als ik rij hoor,en het airbag lampje blijft nu ook branden weet iemand wat ik daar aan kan controleren om dit lampje weer uit te laten gaan.
alvast bedankt.

travis

Geplaatst door travis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rickgilze (0), 13 jaar geleden

motor:
klopt is volkomen normaal, bmw motoren werken 'vaccuum' wanneer je bij draaiende motor de vuldop verwijderd stotert de motor zelfs! of kan zelfs uitvallen!

airbag lampje:
uitlezen, waarschijnlijk is je sleepring defect, of indien aanwezig passagiers zitmatje defect... uitlezen bied de uitkomst!!!!!

travis (0), 13 jaar geleden

ok bedankt die sleepringen waar zitten die dan,ik heb alleen in het stuur een airbag en als ik nu een sport stuur erin wil zetten blijft dan ook dat lampje branden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.