BMW 3-Serie: Dashboard functies spoken tijdens rijden

Bouwjaar: 1993

Ik heb al een tijdje een vaag probleem wat niet op te lossen lijkt.Tijdens het rijden vallen de functie lampjes op het dashboard uit en weer aan.Het lijkt soms wel of ook de ruiten wisser hierop reageren alleen niet in de hoogste stand.Laatst deed de auto niets meer en nadat ik aan de ruitenwisser had gezeten deed alles het weer,het lijkt wel iets te maken te hebben met de ruitenwissers.(massa probleem ????)Wie herkent dit probleem,ben al bij diverse garages geweest zonder succes helaas.De auto rijdt verder prima.

Danielle

almere

Geplaatst door almere (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

alex207 (0), 18 jaar geleden

schijnt wel eens vaker voor te komen in een andere topic werd hier als antwoord opgegeven statische electriciteit van de vooras oplossing zou mogelijk een massakabel van veerpoot naar carrosserie zijn

almere (0), 18 jaar geleden

bedankt zal er morgen naar laten kijken.

dupl-u-1719-5dd14889e7e5f+Evo (0) PRO, 18 jaar geleden

idd was dat het antwoord dat wij kregen op onze vergelijkbare vraag, het enige dat ik kan zeggen is dat het probleem voor zover korte test uitwijzen opgelost is, maar ook dat we een wiellager hebben vervangen die misschien op kinetische/statische manier spanning zou kunnen hebben opgewekt, check dus eerst ff je voorwiellagers!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.