BMW 3-Serie: deur sluit niet meer

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20

hoi,heb een vraagje ,vandaag even boodschappen gedaan en nu sluit de bijrijder deur niet helemaal,dus als je hem dicht doet gaat hij niet helemaal dicht hij staat dan nog net een stukje open hij hangt wel in de haak maar hij sluit niet helemaal,als je dan nog een duw tegen geeft valt hij soms wel in het slot.
wat zou dit kunnen zijn.

travis

Geplaatst door travis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dfc (0) PRO, 12 jaar geleden

Hallo,

Vriest het ook bij jullie? Zoja (en ook als het niet vriest) slotmechanisme met kruipolie inspuiten.

DFC

travis (0), 12 jaar geleden

hoi ,ja hier vriest het ook ,maar de auto kwam uit de garage dus was niet bevroren,maar zal morgen wel eens wat wd40 in spuiten kijken of dit helpt.

travis (0), 12 jaar geleden

hoi,heb er dus wat in gespoten en de deur sluite goed en dan weer weer niet ,dus is iets raars ,dan weer wel en dan weer niet zou er iets scheef zitten of zo?

travis (0), 12 jaar geleden

hoi,is opgelost hoor nieuw slot erin en alles is weer ok.was iets krom in het slot of zo,denk omdat er weleens de gordel ertusseen heeft gezeten.

IncaSDI (0), 12 jaar geleden

Gisteren las ik dit onderwerp en dacht: gelukkig gebeurt mij dat nooit met een E36...

En jawel hoor, gisteren auto door de wasstraat gehaald en vervolgens het portier niet meer dicht willen!!! Aangevroren, vermoed ik... Lox** (dat product uit Duitsland) erin en opgelost.

Mooi hè, BMW. :)

P.S.: Die slogan van de nieuwe 3 Serie "Jezelf inhalen. Het is nu mogelijk"... Dat kan sinds de E36 toch al als je rubbers, differentieel en schokbrekers kapot zijn? :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.