BMW 5-Serie: deuren openbreken sleutels in auto e34

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hallo

ik ben zo handig geweest vandaag om mn sleutels in mn contact te laten zitten terwijl ik bezig was mn achterklep slotje door te smeren, je raad t al mn portieren gingen rondom op slot toen ik een stangetje aan de achterkant van t slot bewoog.
maar nu krijg ik mn portieren niet meer open. al met diverse dingen geprobeert open tekrijgen maar niks lukt, t knopje binnen in krijg ik helemaal uitgetrokken van buiten af maar is blijkbaar zo beveiligd dat je je deur nog niet open krijgt.
heeft iemand misschien nog een oplossing om zonder schade deze auto open te krijgen? ik heb deze auto pas en heb er geen reserve sleutel bij gekregen. nu heb ik wel een nieuwe sleutel besteld maar die komt pas volgende week en er zitten nogal belangrijke spullen in de auto die ik snel nodig heb. dus hoop dat iemand mij snel kan helpen.

ps heb geen glas verzekering.


groeten arjan

arjan593

Geplaatst door arjan593 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Lid van de ANWB?
Deze bellen, weten meestal wel hoe je zonder schade de boel weer open krijgt, ben niet bekend met BMW eigenlijk.

Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.