BMW 5-Serie: Standkachel activeren?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0

Mijn 530d heeft wel volgens de boordcomputer wel "Standventilatie" maar geen "Standverwarming". Ik las hier op Problemcar een opmerking uit 2003 van iemand die beweerde dat dit er standaard wel op zit, maar dat je het moet laten 'activeren', bijvoorbeeld door de dealer. Wie weet of dat waar is?

hendrik1967

Geplaatst door hendrik1967 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

svaleras (100), 17 jaar geleden

Hendrik, dat heb ik geschreven en uiteraard is dit waar. Als het goed is heb je een thermotop C, voorverwarming in je auto zitten. Dit was bij de vorige modellen als standkachel gebruikt. Nu wordt het gebruikt bij diesels, als voorverwarming. En dit is zeker vrij te schakelen. Ik heb het in Duitsland laten doen, gewoon bij de dealer. Ik weet niet of het je wat zegt, maar vlak over de grens, bij Enschede, is een plaatsje in Duitsland, dat Ahaus heet. Daar is een dealer dit dit doet. Is in Duitsland vrij gebruikelijk dit te doen. In Nederland zelden of nooit. Doen er ook moeilijk over, weet niet goed waarom. Dus..

scatmanben (0), 17 jaar geleden

Ik heb het onlangs nog nagevraagd bij een Bmw Specialist en dit was mogelijk kosten +/- 40 euro
( had het btw hier gelezen dat het kon)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.