BMW bmw 318tds: dieselpomp tikt vrij luid

Bouwjaar: 1997

heb sinds enkelle weken een luid tikkend ratelend geluid afkomstig van de dieselpomp,binnengedaan in de garage en niet gedaan met ratelen!ik moest maar wat aanzien zeiden ze anders moesten ze de motor demonteren enzo en dat zouden grote kosten zijn zegde ze,dat zal wel maar ik kan toch zo niet blijven rijden met een motor waarvan het lijkt dat er een hoop aan loshangt,is het zo dat de motor moet verwijderd worden om een dieselpomp te demonteren???

wimpie12271

Geplaatst door wimpie12271 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Arnold684 (0) PRO, 19 jaar geleden

om een dieselpomp te vervangen hoeft de motor er echt niet uit hoor. als het inlaatspruitstuk eraf is kun je er heel goed bij.

wimpie12271 (0), 19 jaar geleden

in de officiele BMW garage waar ik de wagen nieuw heb gekocht en altijd op tijd heb aangeboden voor onderhoud zeiden ze dat voor verder onderzoek de motor diende gedemonteerd te worden,ik heb hem dan op aanraden van een vriend bij een lokale garage die aan alle merken werkt aangeboden en deze meneer heeft het probleem direkt verholpen door er een occasie dieselpomp op te plaatsen het vervelende getik is weg maar deze man zij heel eerlijk dat hij niet over de apparatuur beschikt voor fijnafstelling van de pomp,gevolg verbruik ligt nu om en bij de anderhalve liter hoger dan voorheen maar wij doen niet zo veel kilometers dus...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.